101 věcí, které bychom měli vědět o vlacích - Jovanovičová, Hana (Nakladatelství Sun, 2015)
Vydej se s námi na vzrušující putování po dějinách vlaků. Tento dopravní prostředek kdysi změnil celý svět. Poznej zblízka první lokomotivy, podívej se, jak se budovaly první železnice a jaký pokrok zažily do dnešních dnů. Nech se okoouzlit projekty vlaků budoucnosti, získej mnoho zajímavých informací, doprovázených pěknými obrázky a kuriozitami.