Příhody kocoura Zrzečka - Davídková, Tereza (Brána, 2014)
Příhody malého zrzavého kocourka, který žije u hodné paní a seznamuje se s příjemnostmi i nástrahami okolního světa. Poznává věci v kuchyni, v komoře, v koupelně, v dětském pokojíčku, a protože je všetečný, zažívá spoustu dobrodružství.