Josefův pivovar - Svozilová, Zlata, 1921-1994 (Host, 2015)
Román o životních osudech zakladatele litovelského pivovaru Josefa Svozila. Rukopis románu nalezli potomci Zlaty Svozilové (1921-1994) až po její smrti, zhruba padesát let poté, co jej napsala.