Losí hovno - Simon, Lars, 1968- (Jan Vašut, 2015)
Co se asi stane, když se zajištěný muž středního věku žijící ve Frankfurtu dozví, že po své pratetě zdědil statek ve Švédsku? V práci ho to vlastně už moc nebaví, jeho partnerský vztah se ocitá na bodu mrazu. Možná by mohl statek prodat, vzít si na rok dovolenou a procestovat s Tanjou exotické země. Ano, to by jim jistě prospělo. Nebo by mohl trávit každé prázdniny ve Švédsku... Ale také by mohl dát výpověď a splnit si svůj sen napsat knihu. Stát se spisovatelem. Spisovatelem v holinách na švédském statku.