Pleteme na rukách a prstech : 35 skvělých modelů do nového šatníku a pro váš domov - Strutt, Laura (Slovart, 2015)
Zapomeňte na jehlice a užívejte si výhody tohoto pletení, jimiž jsou jednoduchost a hlavně rychlost. Polštáře, přehozy, stínítko na lampu, prostírání nebo košíčky na oživení domova, výrazně strukturované šátky, šály, plédy, bolerka, náhrdelníky, náramky či brože.