Poslední let Poxla Westa - Torday, Daniel (Dobrovský, 2015)
Kniha mistrně splétá rozdílné pohledy na svět obou hlavních hrdinů příběhu - Poxla Westa a jeho synovce Eliho Goldsteina. Kniha hledá odpověď na otázku, co znamená být hrdinou a členem rodiny v dlouhém stínu války.