Včely - Paull, Laline (Práh, 2015)
Napínavý a vynalézavý příběh hrdinky, která tváří v tvář zoufalému boji o přežití změní svůj osud i osud svého světa. Flora 717 patří k nejnižší třídě svého společenství, ale čeká ji vzestup...