Lotosové blues - Ohlsson, Kristina, 1979- (Fleet, 2015)
Do advokátní kanceláře Martina Bennera přijde bratr ženy, která se proslavila jako Sára z Texasu, vražedkyně pěti lidí. Sára je mrtvá. Poté, co se doznala k vraždám spáchaným v USA i ve Švédsku, zabila se. Přesto její bratr nevěří v Sářinu vinu. Navíc zmizelo i její dítě. Martin má očistit Sářino jméno in memoriam. Netuší však, do jak nebezpečné hry se pouští.