Noční film - Pessl, Marisha, 1972- (Argo, 2015)
Jedné noci je v opuštěném skladišti na Manhattnau nalezeno mrtvé tělo mladé Ashley Cordova. Přestože policie označí její smrt za sebevraždu, investigativní žurnalista Scott McGrath má jiné podezření.