Breaking News - Schätzing, Frank, 1957- (Světový bestseller (Knižní klub), 2015)
Tom Hagen, reportérská hvězda mezi válečnými zpravodaji, je vždy v první linii a odhodlán podstoupit jakékoli riziko. Specializuje se na země Blízkého východu a referuje odtud přímo z pekla. Jenže v Afghánistánu ho štěstí opustí. Jeho pověst se octne v troskách a zoufale bojuje o svůj comeback. O tři roky později se mu v Izraeli naskytne příležitost. Ale novinářská sláva, kterou si od toho slibuje, se nedopatřením zvrtne ve štvanici. Hagen na útěku před tajnými agenty a nebezpečnými zabijáky bojuje o holé přežití - proti spiknutí, jehož počátky sahají do koloniální Palestiny, kdy začal klíčit pozdější blízkovýchodní konflikt...