Made in Sweden - Roslund, Anders, 1961- (Světový bestseller (Knižní klub), 2015)
Román o nejbezohlednějším a současně nejvynalézavějším gangu, který kdy Švédsko zažilo. O bankovních lupičích, kteří přišli odnikud. Ale také o jedné rodině, sourozenecké lásce, která nezná hranic, o otcích a synech. O skutečnosti, která se stává fikcí - "Made in Sweden" je příběh volně inspirovaný činností takzvaného Vojenského gangu ("Militärligan"), který působil ve Švédsku v 90. letech.