Motiv - Kellerman, Jonathan, 1949- (Domino, 2015)
Tři vraždy, tři oběti. Spojuje je pouze jediné: člověk, který je zabil. Detektiv Milo Sturgis má na svém kontě stovky úspěšně uzavřených případů. Přesto ho nikdy nepřestanou sžírat ty, které se mu objasnit nepodařilo. Dopadení pachatele je v jeho očích službou pro oběť, které se tím dostává alespoň jakési spravedlnosti. Některým zavražděným se ale této posmrtné služby nedostane...