Barunka a malovaný svět - Laňka, David, 1974- (David Laňka - No limits, 2015)
Barunka chodí do třetí třídy a oplývá fantazií, kterou by jí mohli závidět i ti největší fantastové. A protože jen tomu, kdo umí s fantazií zacházet, se mohou stát fantastické věci, stane se, že Barunka jednoho dne narazí na živou Tužku. Na obyčejnou tužku tvrdosti 9B, která má ruce, nohy, povídá a všechno, co namaluje, se stane skutečným.