Tomáš Baťa zblízka - Hajný, Pavel, 1939- (Dobrovský, 2015)
Dostat se k Tomáši Baťovi tak zblízka je skoro dobrodružství. Z jeho image by si z Čechů přivlastnil kousek kdekdo. V této knize najdete spoustu nově objevených pravd i popření některých z těch už vžitých.