Až úplně dolů - Weiner, Jennifer, 1971- (Domino, 2015)
Příběh ženy, která si v touze být dokonalá vybudovala silnou závislost na tabletách, a pak se jen s nejvyšším úsilím musela škrábat ze dna zpátky.