Krásný holky - Slaughter, Karin, 1971- (Harper Collins, 2015)
Před více než dvaceti lety beze stopy zmizela Claiřina a Lydiina dospívající sestra Julia. Pár let poté se ženy odcizily a od té doby spolu nemluvily. Ani jedna z nich se dosud nevzpamatovala z kruté ztráty. Tato zničující rána se opět otevírá, když dojde k vraždě Claiřina manžela.