Kdo chce víc - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2015)
Lila dalekohledem pozoruje mladý pár. Přistihla oba při vášnivé hádce, ta skončí tím, že dívka proletí oknem a pádem se zabije. Lile dojde, že se stala svědkyní vraždy, a zavolá policii. Případ se zdá jasný - vrahem nemůže být nikdo jiný než přítel zabité. Jenže bratr podezřelého si to nemyslí a žádá Lilu o pomoc. On ani Lila netuší, do jak nebezpečné hry se zapletli.