Kořeny růže Tudorovců - Griffith, Mari (Brána, 2015)
Příběh vášnivé lásky, která vyústila do tajně uzavřeného manželství, z něhož vzešlo jméno nejznámější královské dynastie v dějinách Velké Británie - Tudorovců.