Motýlí klub - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2015)
Ačkoli je Tina trojče, liší se od svých dvou sester skoro ve všem - i v tom, že v ničem není tak dobrá jako Phil a Maddie. Ty se však naštěstí o Tinu starají a pomáhají jí. Když ovšem dostanou novou třídní učitelku, slečnu Veselou, jsou od sebe poprvé odděleny.Tina se zděsí, když ji třídní posadí vedle zlé a škodolibé Selmy. Potom je však paní učitelka požádá, aby jí na školním pozemku pomohly vytvořit motýlí zahradu.