Já Baryk - Nepil, František, 1929-1995 (Knižní klub, 2009)
Jestlipak víte, který měsíc v roce je měsíc čiperných blech, měsíc urousaných pacek či měsíc svěšené oháňky? Pokud ne, dobrodružství psa Baryka, kterého mají rádi velcí i malí pejskomilové, vám to prozradí. Seznamte se s ním i s jeho zvířecími kamarády - čápem, šnekem, slepýšem, žábou či sýkorkami. Oblíbené příběhy o dobromyslném pejskovi se staly předlohou večerníčku.