Téměř ctihodná liga pirátů. - Carlson, Caroline (Host, 2015)
Z Hilary Westfieldové se stala opravdová pirátka. Ale když ani její odvaha, ani znalosti magie, a dokonce ani její chrlič nepřesvědčí Téměř ctihodnou ligu pirátů o tom, že je hodna svého titulu Postrach Jižních teritorií, je nucena vyplout se svou posádkou za dobrodružstvím na Širá moře, aby uhájila svou čest a špatné jméno piráta. A když zmizí slečna Pimmová, Hilary se rozhodne, že ztracenou čarodějku najde a ochrání magii Augusty. Staň se členem Témeř ctihodné ligy pirátů jako Hilary!