Feng-šuej : dům a zahrada - Janáčková, Hana (Ikar, 2012)
Feng-šuej je staré čínské umění, které pomáhá lidem žít v harmonii s okolním prostředím. Tato kniha s mnoha inspirativními obrázky vám přiblíží základní pravidla platná pro domov i zahradu a poskytne cenné rady