Turnus - Howey, Hugh, 1975- (Světový bestseller (Knižní klub), 2015)
Co předcházelo životu v "Silech", podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít? Postapokalyptický román Silo, který se stal celosvětovým bestsellerem, vyvolal ve čtenářích otázku, jak to vše začalo. A Turnus přináší odpověď.