Druhá šance pro džínsy : nápady a předlohy pro všechny začátečníky i pokročilé, kteří rádi recyklují a tvoří - Harmachová, Jana (Výtvarný kurz, 2015)
"Dejte odloženým džínům ještě jednu šanci!", vyzývá autorka všechny, kteří se neradi loučí s oblíbeným kusem oblečení. Ukáže, jak z nich vytvořit šperk, pouzdro na brýle či mobil, nákupní nebo studentskou tašku, kabelku,přehoz na postel, polštáře, kapsář, hračka, pantofle, dětské bačkůrky a jiné doplňky.