Hazardérka - Clifford, Stephanie (Leda, 2015)
Román umožňuje nahlédnout do "zlaté klece" maldých newyorských finančníků, kteří se díky kapitálu svých rodičů, elitním školám a konexím vezou na vlně zisků.