Tejpování : svépomoc při bolení svalů a jiných obtíží - Weiss, Daniel (Noxi, 2015)
Daniel Weiss je uznávaný fyzioterapeut a léčitel. Ve své knize názorně předvádí, jak vám moderní tejpy dokážou pomoci při bolestech svalů, šlach, vazů a kloubů a nejrůznějších zraněních.