Kurandera : hledání podstaty ženské síly - Huarache Mamani, Hernán, 1943- (Motto, 2012)
Příběh peruánské dívky Kantu, které nečekaná událost převrátí život. Postupně překonává svůj odmítavý postoj a začne se s pomocí kuranderů seznamovat s dávným andským učením Pachamamy.