13 věcí, které psychicky silní lidé nedělají - Morin, Amy (BizBooks, 2015)
Inspirativní kniha, která vám ukáže, jak funguje mentální síla, jak ji získat a čím ji posilovat. S dostatkem mentální síly lépe zvládnete vypjaté situace a budete moci naplno rozvinout svůj potenciál, ať už toužíte být skvělým rodičem, zlepšit fungování v práci anebo sportovní výkonnost.