Baobaba a jiné příběhy - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Albatros, 2015)
Baobaba, Šiškáček, skřítek popleta, uzdravený hejkal, strašidlo pod postelí, obří pavouk, neposlušná Johanka. Ti všichni a nejen ti na vás čekají v této knížce plné krátkých bajek, příběhů a pohádek na ukrácení dlouhé chvíle.