Čtvrtý jezdec apokalypsy : detektivní příběh z hradu Zelená Hůrka - Whitton, Hana, 1950- (XYZ, 2015)
První úmrtí vypadá ještě jako nešťastná náhoda. Ale jen do té doby, než Kateřina Králová dostane tajemný vzkaz, ve kterém se mluví o prvním jezdci Apokalypsy. A co požár v místní knihovně, při kterém zahynuli další dva lidé? Může to být zase jen náhoda, nebo Kateřina opravdu přivolala na hrad Zelená Hůrka a jeho okolí dávnou kletbu, když v jedné z hradních kaplí zůstala i po půlnoci?