Drama - Telgemeier, Raina, 1977- (CooBoo, 2015)
Callie miluje divadlo. A když se na její škole začne připravovat divadelní představení, neváhá ani minutu a přihlásí se. Sice nebude hrát hlavní roli, ale je pevně odhodlaná vytvořit ty nejlepší kulisy, jaké kdy stály na prknech, která znamenají svět. Ale jak se zdá, co se může pokazit, to se pokazí. A k tomu se v okolí Callie vyskytuje až podezřele mnoho kluků, kteří jí řádně zamotají hlavu.