Chantal : život na laně - Poullain, Chantal (XYZ, 2012)
Chci otevřeně mluvit o svých postojích, přeju si, aby se lidé dostali "dovnitř" nějaké věci, jako by četli soukromý dopis, který je snad osloví. Já sama se nemusím na veřejnosti prezentovat, nemusím se chlubit - není k tomu důvod. Předaná zkušenost ale může pomoci, potom má význam. A lidé si z ní mohou něco "vycucnout"... Proto ve vyprávění svůj malý sejf pootevřu