Kam za pivem v Čechách a na Moravě - Plch, Milan (CPress, 2014)
Jedinečný průvodce po českých pivovarech a minipivovarech, moderních pivnicích i útulných starosvětských hospůdkách - to je nová publikace z oblíbené řady tuzemských průvodců Kam v ČR.