Kéž bys byl tady - Brown, Rita Mae, 1944- (Detektivka, 2015)
Malá města jsou všude stejná, lidé si vidí navzájem do talíře. V Crozetu ve Virginii to není jiné. Jenže tady někdo začal vraždit a pošťačka Mary Minor Haristeenová zvaná Harry nebude mít klid, dokud nezjistí, kdo z těch milých a spořádaných sousedů mohl spáchat něco tak hrozného. Zdatnými pomocnicemi jí budou fenka Tuckerová a hlavně kočka Paní Murphyová.