Kruh - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2015)
Marsac je zdánlivě klidné městečko v Pyrenejích, známé díky elitní univerzitě. Dokud ovšem není zavražděna jedna z přednášejících a dokud není o pár dní později nalezeno tělo místního chovatele psů, které roztrhali na kusy jeho vlastní zvířata. Stačí jeden tajemný e-mail a telefonát a detektiv Martin Servaz je vtažen do vyšetřování.