Kuchařka ze Svatojánu : zahrada na talíři - Francová, Eva, 1968- (Motto, 2015)
Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím.