Kuchařka ze Svatojánu - Francová, Eva, 1968- (Motto, 2014)
Přístup autorky ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.