Líbali jsme se - Levithan, David, 1972- (CooBoo, 2015)
Harry a Craig, dva sedmnáctiletí kluci, se zúčastnili líbacího maratonu, aby překonali Guinnessův rekord a zároveň upozornili na předsudky panující ve společnosti. Dehydratovaní a nevyspalí se snaží překonat rekord a jejich úsilí se stává ohniskem, kolem kterého se točí příběh dalších dospívajících kluků, kteří hledají svoji vlastní identitu, lásku, řeší rodinné problémy - a hlavně touží objevit své místo v tomto světě.