Mladá můžeš být jen dvakrát - Halpern, Adena (Motto, 2015)
Ellie Jerome je sice 75 let, ale v srdci je stále mladou dívkou, která se nemůže smířit s tím, že ji okolí bere jako stařenku. Vždyť toho má tolik společného se svou 29 letou vnučkou! Rozhodně mnohem více, než se svou upjatou dcerou, která terorizuje celou rodinu svými rozmary a mindráky. Při sfoukávání svíček na svém narozeninovém dortu si Ellie z celého srdce přeje být znovu alespoň na jeden den mladá. Jak se však říká, nikdy si nic nepřejte, mohlo by se vám to vyplnit.