Auta a stroje : moje první obrázková knížka (Moje první obrázková knížka, 2015)
Obrázkové leporelo, které pomáhá těm nejmenším poznávat svět kolem nás. Díky barevným fotografiím si děti dopravní prostředky a stavební stroje snadno zapamatují, a hravě je pak poznají i na silnici, na stavbě nebo na poli.