Naštěstí (ne)máme mléko - Gaiman, Neil (Albatros, 2015)
Představte si úplně obyčejné ráno: vstanete, nasypete si do misky křupinky a chcete si je zalít mlékem. Ale ouha, mléko došlo. Co by hodný tatínek pro své děti neudělal! Jde a koupí mléko. Jenže kde je tak dlouho? V tu chvíli se obyčejné ráno změní ve zcela neobyčejný den. Nejsou to děti, kdo zažívá jedno prapodivnější dobrodružství za druhým. S vesmírnými příšerami, nejobludnějšími obludami, stegosaury a poníky se nesetkávají děti, ale táta. A co to mléko?