Nejtemnější večer roku - Koontz, Dean R. 1945- (XYZ, 2015)
Kdo s vámi bude ve vaší poslední hodince? Amy Redwingová zasvětila svůj život zachraňování opuštěných psů. Jednou si přivede domů Nickie, fenku zlatého retrívra, ke které ji už od začátku pojí prazvláštní pouto. Ale její momentální radost zastiňuje několik podivných událostí. Amy má pocit, že ji na každém kroku někdo sleduje. Zlověstný cizinec v jejím domě. Ona i fenka Amy budou muset prokázat vzájemnou oddanost - v sázce je jejich život.