Rudá rakev : mrazivý thriller z dob Stalinovy hrůzovlády - Eastland, Sam, 1964- (XYZ, 2012)
Píše se rok 1939. Přestože se Stalin připravuje na největší konflikt v dějinách lidstva, stále ještě světu předstírá, že se bude snažit udržet mír. Doufá, že si vítězství zajistí pomocí projektu Konstantin, který se zabývá vývojem tanku T34. Tento projekt ale někdo narušuje a vynáší přísně tajné informace ven. Zjistit, co zatím vězí, musí inspektor Pekkala.