Rudý zákon : jak jsem se stal Putinovým nepřítelem č. 1 - Browder, Bill, 1964- (BizBooks, 2015)
Americko-britský miliardář Bill Browder by si ještě před několika lety řekl, že hlavní je dělat byznys a ne odhalovat korupci v Kremlu. Pak se ale stalo něco, co ho donutilo změnit názor. Stal se aktérem jednoho z nejdramatičtějších politických thrillerů současnosti.