Večeře v ráji - Bennett, Ben, 1970- (Motto, 2015)
Jacques a Ellie si na francouzském pobřeží otevřeli restauraci Paradis-Ráj. Když však Ellie zemřela, z Jacquesova života se vytratila veškerá radost a restaurace spěje k zániku. Vše se změní, když Jacques najde na půdě sešit receptů, které pro něj kdysi vymyslela Ellie. Nachází tak novou chuť do života a také novou lásku.