Výlety s dětmi na hrady a zámky - Obůrková, Eva, 1967- (CPress, 2013)
Hrady obklopené zubatými hradbami, noblesní zámky i tajuplné zříceniny, to jsou jedny z nejoblíbenějších výletních cílů. Víte však, kam můžete vyrazit za každého počasí, který zámek nabízí pohádkové či noční prohlídky, nebo na kterém hradě můžete s dětmi hledat poklady?