Zlověstný podzim - Malliet, G. M., 1951- (Detektivka, 2015)
Malebná anglická vesnička Nether Monkslip není zdaleka takový ráj, jak by se mohlo na první pohled zdát. O tom se má možnost přesvědčit i bývalý agent MI5 Max Tudor, který se zde nedávno stal vikářem. Na dožínkových slavnostech je zavražděna všeobecně neoblíbená Wanda Batton-Smytheová, předsedkyně Ženského spolku a vášnivá kritička všech obyvatel vesnice. Každý z nich měl motiv, každého někdy urazila či ponížila, ale čí pohár trpělivosti nakonec přetekl?