Zpovědi podezřelé - Patterson, James, 1947- (CooBoo, 2015)
Když se Tandy jednoho dne probudí, zjistí, že její rodiče byli zavražděni. V tuto chvíli jsou jisté jen tři věci: zaprvé byla nejspíš poslední, kdo je viděl naživu. Zadruhé seznam podezřelých zahrnuje pouze ji a její tři sourozence. A zatřetí - nemůže věřit nikomu, možná ani sama sobě.