23 nápadů k vyzkoušení, než vám bude 11 1/2 - Warren, Mike (Mladá fronta, 2015)
Praktické návody, jak si krok za krokem vyrobit pár vychytávekNeváhejte a pusťte se do 23 úžasných projektů, ještě než vám bude 11 a půl! S touto zábavnou příručkou si budete moci vyrobit třeba provazový žebřík, skleník v láhvi, robotického brouka, bezva chůdy, parádního draka nebo motokáru! Kniha vás naučí správně zacházet s vrtačkou a pilkou, vázat důležité uzly a současně vám také vysvětlí zákonitosti některých fyzikálních jevů a další zajímavosti.