Recepty z farmářského trhu. - Michopulu, Hana (Zpátky domů, 2011)
Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd?